+32 11 24 69 80

WebTomorrow: de hoogmis van de digitale toekomst.

17 June 2016

We zonden onze beste ambassadeurs op pad

Als je marktleider bent in je gamma, en je wilt dat ook blijven, dan moet je natuurlijk zorgen dat je de laatste nieuwe trends kort op de bal blijft volgen. Vandaar dat Sparta Solutions en Netmedia Europe hun krachten bundelden en gezamenlijk afzakten naar Gent om deel de nemen aan WebTomorrow: dé plaats waar digitale revoluties tot stand komen.

Zeg niet zo maar “beurs” tegen WebTomorrow.

WebTomorrow-bezoekers zijn een ras apart. Enthousiastellingen die er niet voor terugdeinzen om net zo lang door te vragen tot ze voelen dat ze voldoende geïnformeerd zijn. Natuurlijk stonden wij met ons team klaar om dit in goede banen te leiden: Stéphane Michaux – @Michauux, Patricia Verbovsek – @MePatri en Ellen Evers – @echt_ellen.

Om onze compleet vernieuwde, handige back-end van folders.eu (@folders_euvoor te stellen, konden we rekenen op een mooi plaatsje in de startup village. 

Interessante lezingen

Buiten de kans om verschillende bedrijven en startups uit alle mogelijke hoeken van onze digitale samenleving te ontdekken, waren er ook klassebakken van (internationale) sprekers te aanschouwen. Dankzij de organisatoren (@bloovi , @webtomorrow), kon dit gebeuren in een prachtige setting.

De sfeer zat er al snel in

Uiteindelijk hadden wij niet veel nodig om ons enthousiasme te handhaven, maar een cava’tje kan wel helpen. Om ook de bezoekers aan onze stand te verwennen, hadden we dus meer dan voldoende van deze heerlijke verfrissing voorzien. 

Bovendien hadden we ook een mooie Sharingbox geplaatst, die voor onze bezoekers een persoonlijk aandenken bood. 

Winnaars!

Niet alleen wij komen hier als winnaars uit de bus. Ook enkele fortuinlijke bezoekers van onze stand zijn er in geslaagd om met een interessante prijs naar huis te gaan. We kunnen met trots zeggen dat we zeven mensen een gratis abonnement hebben mogen opsturen! 

Nu kunnen zij dankzij Publ.sh op een uiterst eenvoudige manier beginnen om hun publicaties te digitaliseren, interactief en vooral relevant te maken voor hun doelpubliek!

Kortom, wij hebben er van genoten en kijken uit naar het volgende evenement!

Bedankt aan de organisatoren (@Webtomorrow en @bloovi) dat wij hier deel van mochten uitmaken!