Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen
Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen

Founder Netmedia Europe gaat voor Heartware ❤️

Founder Netmedia Europe gaat voor Heartware ❤️

Digitale kansen voor kwetsbare gezinnen, samen met Telenet en Link in de Kabel.

TROTS! Dat zijn we op Mark Lens, eigenaar en founder van Netmedia Europe en voorzitter van vzw ‘Ondernemers voor een Warm België’ (OVWB), die verschillende hartverwarmende projecten met grote partners op poten zet.

David Loyen (coördinator Link in de Kabel), Mark Lens (voorzitter Ondernemers voor een Warm België), Ann Caluwaerts (Executive Vice President Brand, People and Corporate Affaires Telenet), Petra De Sutter (Federaal Minister voor Telecommunicatie)

OVWB gaat in samenwerking met Telenet 6.000 tweedehandslaptops inzamelen, gebruiksklaar maken en verdelen via armoedeverenigingen en sociale organisaties.
Ze zullen verdeeld worden onder dertien steden in Vlaanderen en Brussel met hoge kansarmoede en in de door overstromingen getroffen gebieden in Wallonië. Link in de Kabel ondersteunt bij het geven van trainingen in digitale basisvaardigheden. 

DIGITALE KANSEN

Informatie of werk online opzoeken, online huiswerk maken, online contact houden… : het lijkt voor velen een normale handeling, maar voor heel wat mensen is het dat niet. Terwijl de coronacrisis ons dwong om digitaal een versnelling hoger te schakelen, raakten bepaalde groepen net afgesloten van de samenleving.
Daar wil OVWB graag verandering in brengen. Want iedereen heeft recht op gelijke digitale kansen.

Je laptop krijgt een nieuw leven . . .
. . . bij een gezin dat deze laptop hard kan gebruiken.

HEARTWARE DONOR
Je kan als particulier of als bedrijf ook deel uitmaken van dit project. Doneer je laptop in een van de honderden inzamelpunten en OVWB zorgt voor het resetten van je toestel, wissen van je gegevens en laat kapotte onderdelen vervangen tot je laptop weer tiptop is.

UPDATES

Op de hoogte blijven van dit project en andere initiatieven van OVWB? Volg ze dan zeker op Linkedin!

Lees er meer over in het persbericht van Telenet.

Related Posts
en_GBEnglish