Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen
Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen
Maak kennis met ons

Over ons

Leer ons beter kennen

Over ons

Discover who we are

Netmedia Europe is een jong en dynamisch bedrijf dat merken, retailers en andere bedrijven helpt om hun online aanwezigheid te verbeteren.

We love to be your partner in online communication

We helpen u uw online aanwezigheid te verbeteren, zoals een betere online zichtbaarheid, een groter online bereik, meer verkoop en het stimuleren van hun SEO prestaties. Dit met onze verscheidenheid aan onze eigen ontwikkelde tools en platformen, die u kunt vinden op onze pagina 'ONZE OPLOSSINGEN'.

Lees meer over onze oplossingen
Duurzaamheid

Wij streven er naar zo ecologisch mogelijk te werken.

Naast onze passie voor online marketing in het algemeen, online communicatie, klantenservice en SEO, hebben we nog een waarde die ons bedrijf kenmerkt: DUURZAAMHEID.

We streven ernaar zo ecologisch mogelijk te werken; minder papierverspilling door alle promofolders online aan te bieden, elektrische bedrijfswagens, een eigen zonnepark, ... . 

There is no Planet B.

Omdat dit ons zo na aan het hart ligt, hebben we onze eigen stichting opgericht: de PromoButler Foundation. Ons hoofddoel: bomen planten en redden.

Het planten van bomen geeft families meer dan alleen voedsel. Het zorgt voor inkomen, empowerment, eenheid, leiderschap, onderwijs en redt zelfs levens. Wanneer we mensen kunnen leren zichzelf en hun omgeving te waarderen, zien ze verbazingwekkende verbeteringen in hun levensstandaard.

Uw donatie heeft een directe impact op de aarde en de levens van de mensen die het het hardst nodig hebben. Door ons te helpen bomen te planten, geeft u gezinnen de mogelijkheid om over te stappen van niet-duurzame landbouwtechnieken naar een Forest Garden systeem. Uw donatie ondersteunt hen niet alleen, maar verandert ook hun leven voor altijd.

PromoBulter Foundation
Het beste team

Maak kennis met ons fantastische team.

Dit zijn de mensen die u en uw klanten de best mogelijke ervaring geven.

Mark Lens
Mark Lens
Founder/CEO
Gof Vannerum
Gof Vannerum
CEO/Sales
David
David
CTO
Gery Alfarano
Gery Alfarano
Habitos/Sales
Serge
Serge
Sales
Guy
Guy
Development
Jan
Jan
Development
Britt
Britt
Backoffice
Lobke
Lobke
Backoffice
nl_NLDutch