+32 11 24 69 80

De beste 1 april grappen om uit te halen met je kinderen

29 March 2017

Lachende-kinderen.png

1 april komt eraan. Het ideale moment om de flauwe moppen boven te halen en de kinderen eens goed voor de gek te houden. Maar pas op! Je mag je partner zeker niet vergeten want hij/zij zal ook wel iets voor jou in petto hebben. De plezantste komen op het laatste, blijven lezen dus!

 Voor de allerkleinsten?

Overal oogjes op plakken. Gegarandeerd lachen als de kleinste in de keuken komt!

oogjes

Een kleurrijk ontbijt

Deze morgen staat er een kom cornflakes op het menu. Met een klein beetje kleurstof onderaan maar dat ga je niet zeggen natuurlijk. Nu gewoon wachten tot ze er melk bij gieten, hihihi.

Of ga nog iets extremer en voeg de kleurstof toe in de fles melk.

disgusted

 Gebruik jezelf als grap

Niks leuker dan jezelf als grap gebruiken. Sta ‘s morgens op en teken een snor op je gezicht. Nu doen alsof er niets aan de hand is en vooral zelf je lach proberen in te houden.

Moustache.gif

Voor degenen die al een flauwe grap gewoon zijn

Een beker en een stift, alles wat je nodig hebt om een goede grap uit te halen. Voorzie de beker van een tekstje waardoor de kids wel eens konden denken dat er een spin onder zit. Zet hem op de kamer van de kinderen. Als ze dan toch de beker opheffen en er niets onder de beker zit, dan kon het wel eens ontsnapt zijn …

minion.gif

De oudste die net zijn rijbewijs heeft

Stop een zelfgemaakte boete onder de ruitenwisser van je zoon/dochter die net zijn/haar rijbewijs heeft. Met een beetje kennis van Photoshop kan je al snel eens goed lachen.

bad joke.gif

Vergeet je man niet

Vraag je man om de vuilnis buiten te zetten. Verstop jezelf in de vuilzak, verrassing!

garbage-prank

Mijn wraak zal zoet zijn!

Revenge! Laat je vrouw er niet zomaar mee wegkomen. De oude Mentos – Cola grap. (Weet wel wie het naderhand mag opkuisen)

mentos-prank

Nog meer inspiratie nodig?