Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen
Centrum Zuid 1527d, BE-3530 Houthalen

Predictive marketing met folders.eu

Predictive marketing with folders.eu

Retailers staan de dag van vandaag voor enorme uitdagingen door de digitalisering in hun sector. Informatie over de consumenten speelt hierin een belangrijke rol. Ontdek hoe één van de belangrijkste webpagina’s voor een retailer, de online folder, kan zorgen voor meer inzichten in het gedrag van consumenten. Dankzij onze unieke technologie worden pdf documenten gedigitaliseerd naar interactieve online publicaties. De impact van publicaties is nog nooit zo groot geweest!

Creëer dynamische & interactieve publicaties.

Offline media omzetten naar online media om een groter bereikte creëren; Via een online platform met e-viewer is het mogelijk om publicaties snel online te brengen en ze te voorzien van interactiviteit.

Zo kan de retailer de online publicaties linken naar zijn eigen website en delen op sociale media waardoor de conversie.  The online brochure is a unique communication tool that is still being underused to reach consumers online.

Ontdek hoe consumenten jouw folders lezen.​

Informatie over het communicatie gedrag of consumers is a key element for any company to obtain relevant insights. To what extent can a current online publication play a role in this?  There is an unprecedented amount of data to be extracted from an online brochure. When a brochure is opened, the retailer can see which pages are read, how long the reader stays on the page and which items he or she clicks on.

Ook externe factoren zoals locatie, weer en tijd worden verzameld. Retailers kunnen zo ontdekken hoe publicaties worden gelezen in bepaalde omstandigheden. Dit is interessante informatie die kan gebruikt worden om nieuwe content op af te stemmen.

Door het leesgedrag te analyseren is het mogelijk om in te spelen op de behoeftevan de consument. Op die manier wordt het mogelijk om de marketingactiviteiten van elk bedrijf relevanter te maken!

Voordelen

Door een optimale online leeservaring aan te bieden en deze vervolgens te analyseren kan de retailer relevante content bieden aan zijn consumenten. Zo kan men de wensen, behoeften en de verlangens identificeren waardoor een maximale customer experience gecreëerd wordt..

Online folders helpen retailers bij het verhogen van het aantal leads naar de website, het engagement van zijn consumenten en optimaliseren van omzet. Dit dankzij het brengen van relevantie in online communicatie.

Over folders.eu

folders.eu  is een platform voor bedrijven om een publicatie om te zetten naar een prachtige en interactieve online publicatie. Hierbij vinden we het belangrijk dat uw publicatie relevant is voor uw doelgroep. De publicaties zijn op elk apparaatbeschikbaar waardoor de consument ze altijd en overal kan raadplegen. Via deze online publicaties gaat het platform data van uw lezers verzamelen en analyseren. Zo verkrijgt u nieuwe inzichten waarmee u de communicatie naar uw doelgroep relevanter kan maken.

Gerelateerde berichten
nl_NLDutch